Ciska van der Veer

De specialiste aan het woord

Ik ben Ciska van der Veer geboren in 1976 te Lemmer. Sinds 1996 werk ik met kinderen nadat ik mijn opleiding SPW heb afgerond. Ik ben gegroeid van au-pair naar eigenaar van een kleinschalige kinderopvangorganisatie. Naast mijn werk met kinderen ben ik blijven leren omdat ik zo geboeid ben door de ontwikkeling van kinderen.

Ik heb Pedagogiek gestudeerd en ben Kinesioloog en Kindercoach geworden. Daarnaast ervaar ik hoe het is zelf kinderen te krijgen en op te voeden. Al deze opgedane ervaring en kennis wil ik graag delen door een praktijk aan huis te starten als Kinderkinesioloog.

Ik wil graag kinderen en ouders begeleiden daar waar de ontwikkeling wordt verstoord door wat dan ook. Om kinderen weer te zien stralen, want dat doen ze als ze zich goed voelen daar doe ik het voor!

Als kindercoach werk je vanuit het bewustzijn. Kinesiologie geeft de mogelijkheid ook te kijken naar wat onderbewust leeft. Een probleem of klacht heeft soms een oorzaak die wij niet weten, maar ons lijf weet het wel. De wijsheid in jezelf geeft aan wat je nodig hebt om te zijn wie je werkelijk bent. Door deze twee werkvelden te combineren heb ik alles in huis om kinderen te helpen en te ondersteunen.

57_57