Ciska Vogelzang

De specialiste aan het woord

Mijn naam is Ciska Vogelzang geboren in 1976 te Lemmer. Sinds 1996 werk ik met kinderen nadat ik mijn opleiding SPW heb afgerond. Ik ben gegroeid van au-pair naar eigenaar van een kleinschalige kinderopvangorganisatie. Naast mijn werk met kinderen ben ik blijven leren omdat ik zo geboeid ben door de ontwikkeling van kinderen.

Ik heb Pedagogiek gestudeerd en ben Kinesioloog en Kindercoach geworden. Daarnaast ervaar ik hoe het is zelf kinderen te krijgen en op te voeden. Met al deze opgedane ervaring en kennis werk ik nu in mijn praktijk als Kinderkinesioloog.

Graag begeleid ik kinderen en ouders daar waar de ontwikkeling wordt verstoord door wat dan ook. Om kinderen weer te zien stralen, want dat doen ze als ze zich goed voelen daar doe ik het voor!

Als kindercoach werk je vanuit het bewustzijn. Kinesiologie geeft de mogelijkheid ook te kijken naar wat onderbewust leeft. Een probleem of klacht heeft soms een oorzaak die wij niet weten, maar ons lijf weet het wel. De wijsheid in jezelf geeft aan wat je nodig hebt om te zijn wie je werkelijk bent. Door deze twee werkvelden te combineren heb ik alles in huis om kinderen te helpen en te ondersteunen.

57_57

Ciska van der Veer - Kindertherapeut